NATHALIA
VELASQUEZ

¿A QUÉ HUELE EL COLOR VERDE? 2020
65 x 54 cm
Aquarel·les, crayón, tela, paper d’aquarel·la i plantes premsades sobre llenç en taula

sinopsi

En aquesta obra vaig voler representar una resposta a la pregunta, A què fa olor el color verd? Per a mi el color més important i el que més he estranyat en aquestes setmanes de quarantena.

El verd fa olor d’herba, a pluja, fa olor d’una caminada pel camp, a les olors que porta amb si el vent quan estem envoltats de frondosos arbres, en si, fa olor de naturalesa.

Però tant de verd que alguna vegada va haver-hi, s’ha vist enfosquit. Ara hi ha destrucció i desordre. Molt de desordre. Així com en aquesta peça.

A què fa olor el color verd?

En esta obra quise representar una respuesta a la pregunta, ¿A qué huele el color verde? Para mí el color más importante y el que más he extrañado en estas semanas de cuarentena.

El verde huele a hierba, a lluvia, huele a una caminata por el campo, a los olores que trae consigo el viento cuando estamos rodeados de frondosos árboles, en sí, huele a naturaleza.

Pero tanto verde que alguna vez hubo, se ha visto opacado. Ahora hay destrucción y desorden. Mucho desorden. Así como en esta pieza.

¿A qué huele el color verde?